28 stycznia 2014

Sos Knorr [2] - recenzja!









NAZWA: Sos do warzyw na ciepło "do szpinaku"

PRODUCENT: Knorr

OTRZYMAŁAM PRODUKT OD: prekursorki.pl/

CENA: ok 2 zł

WAGA: 18 g

CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 minut

ILOŚĆ PORCJI: 4

STRONA INTERNETOWA: KLIKNIJ !

STRONA OD KTÓREJ OTRZYMAŁAM PRODUKT: KLIKNIJ!

INFORMACJE OD PRODUCENTA: Sos do warzyw na ciepło do szpinaku czosnkowo-serowy sprawi, że na nowo odkryjesz smak szpinaku. Wspaniała kompozycja przypraw w połączeniu ze śmietaną stworzy aksamitny sos, który wydobędzie smak gotowanego szpinaku.

KLIKNIJ TUTAJ!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Posiekaną cebulę zeszklij na maśle, dodaj rozmrożony, odciśnięty szpinak. Zawartość torebki wymieszaj ze śmietaną dodaj do szpinaku. Gotowe!

MOJA OPINIA: Kocham szpinak w każdej postaci, mogłabym go jeść codziennie. Jest to moje jedno z ulubionych potrwa. Sposób przygotowania łatwy i szybki. Ja zrobiłam naleśniki ze szpinakiem i powiem Wam szczerze, że nie mogłam się najeść. Szpinak z sosem Knorr miał wyjątkowy i pyszny smak. Polecam Wszystkim tym, którzy lubią szpinak, tych którzy nie lubią zachęcam do spróbowania :) może posmakuje :P

MOJA OCENA: 5/5

19 komentarzy:

  1. Sosy na ciepło są bardzo dobre:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Akurat szpinaku nie lubię.

    OdpowiedzUsuń
  3. mmmm muszę sobie kiedyś kupić taki sos - tylko na moim zadupiu nie ma takich fajnych rzeczy... no ale jak będę na większych zakupach z pewnością go kupię - bo kocham szpinak! <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja lubię szpinak, ale tylko świeży ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. świeży szpinak jest najlepszy i ma na pewno więcej witamin niż ten mrożony....

      Usuń
  5. nie przepadam za szpinakiem, ale u Ciebie to wygląda smakowicie

    OdpowiedzUsuń
  6. uwierzysz że nigdy w życiu nie jadłam szpinaku:D?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja nie jadłam chyba ze 20 lat, słuchając opinii, że jest on fuj :D gdy spróbowałam to mówię mniam i żałuję, że dopiero nie dawno go odkryłam :D

      Usuń
  7. Ble nafaszerowane chemia i glutamianem sodu...
    Nie lepiej zrobić samemu?
    Takie to proste.

    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zazwyczaj robię sama :) ale z tym sosem smakuje również bardzo dobrze :P

      dodam, że ciężko znaleźć teraz jakiś produkt, który nie ma w sobie chemii.

      Usuń
    2. wiele produktów ma właśnie chemię. Ostatnio kupiłam pewien sos do mięs i jak go powąchałam to mnie odrzuciło aż....

      Usuń
  8. Fajny pomysł na przekąskę :)

    OdpowiedzUsuń
  9. ja też szpinaku nigdy nie lubiłam, ale posmakował mi jak byłam w ciąży i tak mi zostało już do dziś. Nie próbowałam jeszcze naleśników ze szpinakiem, ale wygląda smakowicie, więc może kiedyś zrobię dla rodzinki :)

    OdpowiedzUsuń
  10. szpinaku nie cierpię, ale wygląda rewelacyjnie!

    OdpowiedzUsuń
  11. Jakie pyszności ;) mmm uwielbiam wręcz kocham szpinak :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Lubię szpinak :) Latem i jesienią mrożę swój z ogródka i mam do wiosny.

    OdpowiedzUsuń
  13. Kiedyś uważałam, że szpinak jest ohydny. Potem zjadłam dobrze przyprawiony szpinak w sosie serowo-śmietanowym i go pokochałam. Do dziś sama robię i nawet Mały Mysz go uwielbia.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...