15 komentarzy:

  1. Niestety nie lubię sosów pieczeniowych ciemnych ;( W ogóle nie przepadam za tymi w torebkach.. Kiedyś się zatrułam i mam do nich wstręt.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja ich nie lubię, chociaż nigdy się żadnym nie zatrułam. Są po prostu niesmaczne.

      Usuń
  2. Jednak gratuluję współpracy :) - zapomniałam dodać hehe ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Gratuluję, ja jeszcze nie miałam przyjemności nic testować od Prekursorek :(

    OdpowiedzUsuń
  4. ja czekam na sos do brokuła i kalafiora...:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Zapowiada się smakowicie :) Ciekawe kiedy się odezwą do mnie z jakąś propozycją :/

    OdpowiedzUsuń
  6. też nie przepadam za ciemnymi :) zdecydowanie wolę jasne i zawsze kupuję, bo nie umiem robić sosów... moja mam robi pyyyyszne

    OdpowiedzUsuń
  7. Gratuluje współpracy. :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Rzadko robię ale zdarza się, że i sięgam po ciemny sosik ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Gratuluje wspolpracy, ja akurat sos pieczeniowy ciemny bardzo lubie ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Jeszcze nie próbowałam :) ale chyba specjalnie bym go nie kupowała

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie przepadam za sosami z torebki. Od dłuższego czasu nie można ich spotkać u mnie w kuchni.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz :)

Copyright © 2014 The trunk of variety , Blogger