2/10/2015

Nowy konkurs czas zacząć! ;)

Witam wszystkich,

tak jak obiecałam, pora na kolejny konkurs. Jedną z okazji są moje 25 urodziny, które już niebawem bo

28 lutego!!! :)

W organizacji konkursu wpiera mnie Pani Aneta, której bardzo dziękuję za wszelkie propozycje i nagrody ;)

Sponsorem nagrody jest

[LINK]
Zacznę od ilości zwycięzców, nie będzie to jedna osoba ani dwie...Będzie to aż 9 osób!! ;)


Nagrody:

1.Nagroda główna: Odświeżacz Air Wick urządzenie + dwa zapasy, w tym Ardor

2. Aż 8 nagród pocieszenia w postaci żelowych odświeżaczy tej marki!



Warunki konkursu:
  1. Zostać publicznym obserwatorem mojego bloga http://zafrikooo.blogspot.com/
  2. Polubić fanpage https://www.facebook.com/DrogerieBexpress
  3. W komentarzach /które będą jednocześnie zgłoszeniem/ napisać: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z.... (1 słowo + uzasadnienie max 3 zdania)
  4. Osoby, które wygrają konkurs i otrzymają odświeżacz Ardor zostaną poproszone o zrobienie zdjęcia odświeżaczy Ardor w dowolnej aranżacji w domu, a nagrodą będzie umieszczenie tego zdjęcia na głównej stroniewww.ardorpolska.pl lub fanpage firmy!
Czas trwania:

10.02.2015r. - 10.03.2015r.


Wzór zgłoszenia:
Obserwuję jako:
Lubię Fanpage jako:
Odpowiedź: 
Email:
Akceptuję regulamin.

REGULAMIN:
1. Organizatorem rozdania jestem Ja, czyli autorka bloga: http://zafrikooo.blogspot.com/.
2. Nagrody ufundowane zostały przez markę Ardor: http://www.ardorpolska.pl/
3. Nagrodzonych zostanie 9 osób: 1 nagroda główna + 8 nagród pocieszenia.
4. Warunkiem wzięcia udziału jest prawidłowe wypełnienie formularza oraz udzielenie odpowiedzi na pytanie konkursowe.
5. Zwycięzcę wybiorę w zależności od kreatywności odpowiedzi. Decyzję podejmę wspólnie z Panią Anetą.
6. Ogłoszenie wyników nastąpi w przeciągu 7 dni od zakończenia konkursu.

7. Osoba, którą ogłoszę jako zwycięzcę, zobowiązana jest do wysłania swoich danych na adres: zafrikooo@prokonto.pl. Zwycięzcę poinformuję mailowo.

8. Wstępny termin zakończenia rozdania to: 10.03.2015r., może on jednak ulec zmianie.
9. Nagroda zostanie wysłana do osoby, która wygrała w przeciągu 14 dni od otrzymania danych.
10. Wysyłka na terenie Europy.
12. Zastrzegam sobie prawo do zmian w regulaminie.
13. Zgłaszając się, akceptujesz regulamin rozdania oraz wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 pozycja 883)
14. Rozdanie nie podlega przepisom z Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004 roku Nr 4 poz. 27 z późniejszymi zmianami.

Proszę o dodawanie w komentarzach wyłącznie zgłoszeń, komentarze innego typu będą usuwane.


POWODZENIA!!! ;)



25 komentarzy:

  1. Obserwuję jako: Magda Gontarz
    lubię jako: the women life
    e-mail: lubelskiblog@interia.pl
    akceptuję regulamin

    Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z luksusem.
    Są to perfumy Gabriela Sabatini, które w swojej słodkiej nucie przywołują mi na myśl tunezyjski hotel z basenem i widokiem na lazurowe wody. A gdzieś w tym wszystkim ja, w okularach przeciwsłonecznych i wzorzystym pareo. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Milena M
    Lubię Fanpage jako: Milena Mn
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z latem. Lubię lekkie, orzeźwiające zapachy z trawą cytrynową. Dzięki nim zawsze czuję się lekko, świeżo i dziewczęco.
    Email: millena90m@gmail.com
    Akceptuję regulamin

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Agnieszka Winciorek
    Lubię Fanpage jako: Agnieszka Winciorek
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z królową. Są z jednej strony delikatne, lecz z drugiej strony czuć respekt. Dodatkowo sprawiają nieziemną rozkosz połączoną z nutką szaleństwa. Uwielbiam je!
    Email:agnieszkawinciorek92@gmail.com
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Joa nowa
    Lubię Fanpage jako: Joanna Nowak
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z... tygrysem, który choć wydaje się spokojny i tajemniczy, tak naprawdę jest drapieżny, nieobliczalny i pewny siebie.
    Email: asikkk2@wp.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: Mariska93
    Lubię Fanpage jako: Anita Sadło
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z dzieciństwem. Są lekkie, delikatne oraz słodkie jak małe dzieciątko :)
    Email: anitasadlo@interia.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Mstrzal
    Lubię Fanpage jako: Martyna Mirosława G....
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z delikatnym dotykiem mojego mężczyzny ;) Kojarzy mi się z miłością i zmysłowością.
    Email: Mstrzal@gmail.com
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Sylwia testuje i radzi
    lubię jako: Sylwia Kuzioła
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z sadem owocowym. Słodko i kusząco :)
    e-mail: sylodaropa@o2.pl
    akceptuję regulamin

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Monka J
    Lubię Fanpage jako: Monika JB
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z nutką romantyzmu i szczyptą pikanterii :) gdyż odzwierciedlają moje życie :)
    Email: mmonika22@wp.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Angelika angelusia
    Lubię Fanpage jako: Angelika Musiał
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z jabłkami. Miłość do owocowych zapachów, drzemie we mnie już od dłuższego czasu, stąd takie ciekawe i dosyć nietypowe skojarzenie. Niemniej jednak, to co przywołuje miłe wspomnienia, potrafi poprawić humor i dać siłę do działania :) Nie ma dla mnie nic wspanialszego od pysznych, pachnących kusząco jabłuszek z rodzinnego sadu.
    Email: angelika_musial@interia.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Sylwia Bomba
    Lubię Fanpage jako: Sylvia Bomba
    Odpowiedź: orientem. Niezwykła woń moich ulubionych perfum, otula moje ciało orientalną woalką, która w mgnieniu oka przenosi mnie do fascynującego świata pełnego przepychu i bogactw o jakich nikomu się nie śniło. Moje ulubione perfumy przywiozłam z Egiptu i dzięki nim każdego dnia "kraj faraonów" mam w zasięgu ręki.
    Email: sylviaaa100@interia.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako:Benia besia
    Lubię Fanpage jako:Bernadetta Bomba
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z marzeniami. Orzeźwiające cytrusy i owoce egzotyczne, których już kilka kropel sprawia, że moje myśli wybierają się na ekscytującą wyprawą do egzotycznych krain, gdzie dojrzewają w słońcu złociste cytryny i pomarańcze. Wyprawę do miejsc gdzie spełniają się marzenia, gdzie uroku dodaje szum fal i złoty piasek pod stopami.
    Email:bernadetaaa@interia.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Katarzyna Balbierz
    Lubię Fanpage jako: Katarzyna Balbierz
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z porankiem. Poranek jest najświeższym i najprzyjemniejszym czasem w ciągu dnia. Moja skóra nie jest wtedy "zniszczona" całodziennym trudem, pracą, zanieczyszczeniami. Perfumy, których używam są lekkie i świeże niczym poranek.
    Email: maamaabloog@onet.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: j_w
    Lubię Fanpage jako: Jessica W
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się ze zmysłowością. Ich zapach jest przenikający, seksowny, drapieżny, ale nie zbyt mocny i nachalny, dla mnie idealny. Dają mi siłę, przywołują miłe wspomnienia.
    Email: jessowaa@o2.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: Basia S
    Lubię Fanpage jako: Basia S
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z świeżością, owocami, czymś lekkim. W moim guście nie leży przytłaczający zapach luksusu, ale wpadający w woń delikatnych i subtelnych doznań zapachowych... dziewczęce perfumy.
    Email: kamolikasup@wp.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Marzena S
    Lubię Fanpage jako: Samorządowe Liceum Ogólnokształcące
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z latem. Kiedy je wącham wyobrażam sobie spacer brzegiem plaży w ciepły wieczór. Widzę zachodzące słońce i ostatnie jego promienie w moich rozpuszczonych włosach, jest romantycznie i błogo :)
    Email: marzena1902@vp.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  16. Z chęcią biorę udział! :)

    Obserwuję jako: Patrycja Lubas
    Lubię Fanpage jako: Patrycja Lubas
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z seksualnością i uwodzicielstwem. Dopóki nie poznałam tych perfum byłam fanką słodkich i aromatycznych perfum. Odkąd znalazłam na sklepowej półce moje ulubione wiedziałam, że będą moim numerem jeden. Od tej pory przekonałam się, że nie muszę mieć 30-stki na karku, żeby nosić eleganckie perfumy. A te sprawiają, że tak się właśnie czuję. Z pewnością dodają mi pewności siebie, bo jestem przekonana, że mężczyźni nie przechodzą koło nich obojętnie. Sprawiają, że częściej maluję usta czerwoną pomadką i zakładam szpilki! ;)
    Email: patrycja.lubas@gmail.com
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Beauty B.
    Lubię Fanpage jako: Beauty .
    Odpowiedź: Moje ulubiony perfumy kojarzą mi się z kobiecością. Uważam, że moje perfumy mają bardzo zmysłowy i uwodzicielski zapach i, że właśnie tak powinna pachnieć kobieta :)
    Email:monika2003@vp.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Karolina Bujak
    Lubię Fanpage jako: Karolina Bujak
    Odpowiedź: Moje ulubiony perfumy kojarzą mi się z wolnością. Jest to niewątpliwie to czego pragnę, a iIch delikatny, a jednocześnie słodki i kobiecy zapach pomaga mi w realizacji marzeń i planów każdego dnia. Jest dokładnym opisem mnie i kwintesencją tego czego w życiu chcę. Pachną przygodą i podróżami, lasem tropikalnym i nadmorskim kurortem, dzikimi zwierzętami i delikatnymi płatkami kwiatów, czyli po prostu mną.
    Email: karolinabujak1999@gmail.com
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: xkochamspacwszafie
    Lubię Fanpage jako: Ilona Dudek Imagi
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z delikatnością. Wydaję mi się, że tak powinny pachnieć perfumy każdej kobiety, ponieważ delikatność jest jednym z naszych atutów dzięki. Swoim delikatnym zapachem jesteśmy w stanie pobudzić zmysły niejednego mężczyzny a same czuć się elegancko i z gracją. :)
    Email: ilonaimagidudek@o2.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: mala5102
    Lubię Fanpage jako: Marika K
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z beztroską. Najczęściej używałam ich w ciepłe letnie dni kiedy byłam jeszcze szaloną nastolatką ;) Ten piękny kwiatowo-cytrusowy zapach jest zapachem mojej beztroskiej młodości, który przywołuje cudowne wspomnienia; pierwszej prawdziwej miłości, niesamowitych ludzi, których wtedy poznałam i którzy są częścią mego życia po dziś dzień, szalonych niekończących się imprez, spontanicznych wypadów za miasto i wszystkiego co przywołuje uśmiech na mej twarzy :)
    Email: mala5102@wp.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  21. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Aleksandra Anna
    Lubię Fanpage jako: Aleksandra Anna
    Odpowiedź: Z moim mężczyzną, to Miss Dior które od niego dostałam i towarzysza mi przy naszych wyjściach, kolacjach czy imprezach. Gdy tylko powącham je od razu przenoszę się w chwile spędzone razem z nim :)
    Email: a.popiel.ap@gmail.com
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: 56manka
    Lubię Fanpage jako: Maria K
    Odpowiedź: Moje ulubione perfumy kojarzą mi się z.. wolnością . Zapach świeży, niecodzienny, który swą wonią odpycha ode mnie zło, strach, zmartwienia . Zapach uroczy, pełen namiętności - rozbudzający we mnie najskrytsze pragnienia , rozpalający ogień w sercu , dający "kopa" do działania . Kojarzą mi się z lotem balonem , intrygującym , niezapomnianym , jedynym w swoim rodzaju, sprawiającym że czuję się jak wolny ptak !
    Email: 56manka@gmail.com
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: kanwuje czytam testuję
    Lubię Fanpage jako: Acne skin
    Odpowiedź: seks. Tak, tak. Ponieważ moje ulubione perfumy mają w sobie nuty imbiru, czekolady i białej lilii. Rozpalają zmysły i uwodzą orientalnym zapachem. Mój ukochany za nimi szaleje :)
    Email: ewcius1991@vp.pl
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Lidia Wójtowicz
    Lubię Fanpage jako: Lidia Wójtowicz
    Odpowiedź: powiew wiosennego wiatru :)
    Email: miasto1234@gmail.com
    Akceptuję regulamin.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz :)

Copyright © 2016 The trunk of variety , Blogger